Massaro-Massages

Uw masseur op locatie in de gehele Krimpenerwaard.

Over mij:


Mijn naam is Ron van Zonneveld, ik ben geboren in Rotterdam en sinds kort woonachtig in Schoonhoven. Daarvoor heb ik enkele jaren met veel plezier in Bergambacht gewoond en ik kan wel stellen dat ik mij in de Krimpenerwaard inmiddels uitstekend thuis voel.

Na een carrière in de financieel-administratieve sector van ruim 25 jaar kwam ik eindelijk tot het besef dat ik daar mijn geluk niet in zou vinden en besloot ik het roer om te gooien en naar het buitenland te vertrekken. Ik heb o.a. in Frankrijk, Spanje en Canada gewoond en gewerkt en mijn laatste bestemming (tot nu toe) was Thailand. Hier kwam ik bijna vanzelfsprekend met de massage-cultuur van de Thai in aanraking en ik besloot mij daar ook in te bekwamen door middel van het volgen van verschillende intensieve cursussen aan de Wat-Po Thai Traditional Medical and Ayuravate Association in Chiang Mai. 

Ter aanvulling daarop heb ik na terugkomst in Nederland de cursus Massage-therapeut gevolgd en sinds kort heb ik mijn eigen mobiele-massagepraktijk, met als werkgebied de gehele Krimpenerwaard.

 

Massages:

Momenteel bied ik de algehele klassieke ontspanningsmassage (Zweedse massage) aan, de op Thaise leest geschoeide voet-en beenmassage en de hot-stone massage.

 

De Zweedse massage bestaat uit een combinatie van strijkingen, fricties, knedingen en schuddingen (met gebruik van verwarmde olie), uiteraard afgestemd op de aanwezige behoeften met als doel volledige ontspanning en vooral: genieten!

 

 


 

 

De Thaise voet-en beenmassage wordt opgebouwd met wrijfbewegingen ter opwarming waarna door middel van knedingen en acupressuur de drukpunten op de voetzool die in verbinding staan met onze organen worden gestimuleerd, eventueel met behulp van een massage-stokje. Hierbij kunnen tintelingen en (lichte) pijnprikkels worden waargenomen die zouden duiden op een blokkade van de energiestromen. Door middel van het uitoefenen van druk op deze punten en het masseren hiervan zou een blokkade kunnen worden verminderd of zelfs opgeheven. Een perfecte behandeling om nieuwe energie op te doen.Naast bovengenoemde massages kunt u eveneens kiezen voor een hot-stone massage, waarbij vulkanisch, ijzerhoudend en afgerond (basalt) gesteente wordt gebruikt met een temperatuur van ca. 45 graden Celsius. Na de legging van de stenen wordt het lichaam met behulp van dezelfde stenen en met warme olie los gemasseerd, met lange rustige cirkelvormige strijkingen. Deze massage verlicht spanning, voert afvalstoffen af, stimuleert de organen en geeft nadien veel energie. Een absolute aanrader voor complete ontspanning! Deze behandeling is uitsluitend per 60 min. te boeken.